sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Asociația Comunelor din România convoacă Adunarea generală în cea de-a XX-a sesiune ordinară

Curs online despre Implicarea cetățenească

Adunarea generală în cea de-a xx-a sesiune ordinară, cu caracter jubiliar

Asociația Comunelor din România convoacă Adunarea generală în cea de-a XX-a sesiune ordinară, cu caracter jubiliar, precum și Consiliul director în ședință ordinară pe semestrul I/2017, începând de duminică, 19 februarie 2017, ora 16:00, până miercuri, 22 februarie 2017, ora 11:45.
Mai jos puteți descărca Dispoziția nr. 73 din 19 decembrie 2016 privind convocarea Adunării generale și a Consiliului director precum și Fișa individuală de înscriere ce trebuie completată de toți care doresc să participe la Adunarea generală.
Rugăm pe cei care doresc să se înscrie să trimită fișa individuală de înscriere la numărul de fax 0372-032.340 sau e-mail office@faxmedia.ro și să facă plata serviciilor pana la data de 6 februarie 2017, conform documentului atașat.
Pentru diferite informații cu privire la detaliile organizatorice vă rugăm să apelați secretariatul Faxmedia Consulting 0372-032.313 (centrală), 0728-305.461 (Liliana-Margareta MOISESCU), 0728-305.462 (Mariana BREHUȚĂ).
În cadrul Adunării generale se vor acorda următoarele premii:
  • Trofeul și diploma „Nicolae SABĂU” comunelor și/sau primarilor acestora în semn de apreciere deosebită pentru activitatea depusă ca promotori ai valorilor și ai civilizației tradiționale în mediul rural, ediția a XI-a;
  • Ordinul, trofeul și diploma „Corneliu LEU” comunelor și/sau primarilor acestora în semn de apreciere deosebită pentru activitatea depusă în domeniul literaturii și publicisticii, în mediul rural, ediția a IX-a;
  • Ordinul, trofeul și diploma „Ivan PATZAICHIN” comunelor și/sau primarilor acestora în semn de apreciere pentru cei care sprijină excelența în sport în lumea satelor, ediția a III-a;
  • Trofeul și diploma „ZETEA” comunelor și/sau primarilor acestora în semn de apreciere pentru instalarea de investitori și promovarea de produse tradiționale românești, în mediul rural, ediția I.
Pentru înscrierea la fiecare dintre aceste premii vă rugăm să completați formularele de mai jos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu